//www.associacioamic.cat/wp-content/uploads/2021/12/Informacio-sobre-el-Servei-dacreditacio-de-competencies-professionals.jpg
punt d'informació i orientació del servei de acreditació de competències professionals

 

L’acreditació de competències suposa un reconeixement del saber fer i, per tant, una possibilitat de créixer professionalment i personal. A més a més, és una nova oportunitat per a l’adquisició d’una certificació oficial que permet a les persones capitalitzar l’experiència laboral i personal.

És l’oportunitat d’aconseguir una acreditació oficial mitjançant la demostració d’allò que la persona usuària és capaç de fer, a partir de la seva experiència professional o la seva formació no reconeguda oficialment.

Si ets professional, fes-ho oficial.

AMIC-UGT és un punt d'informació i orientació habilitat per l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (òrgan de l'Administració, responsable de definir i desemvolupar el procediment d'avaluació i acreditació de la competència profesional).

Demana cita prèvia, podem orientar-te.

A través d'aquest servei podràs rebre:

  1. Informació del servei d’Acreditació de competències professionals, la inscripció, les acreditacions oficials que poden obtenir i els seus efectes.
  2. Informació sobre el portal FPCAT on trobar la Guia de la persona usuària.
  3. Suport per actualitzar el currículum per inscriure’s al servei d’Acreditació.
  4. Información sobre la documentació necessària per elaborar l’historial de trajectòria professional i formativa.
  5. Document de orientació.

Pots cita prèvia als punts d'atenció que tenim a Barcelona, Lleida i Tàrrega.

Enllaç d'interès