AMIC-UGT A LA FESTA DE SANT JORDI DEL RAVAL

La jornada més diversa i comunitària de #SantJordi19es viurà enguany a la Plaça dels Àngels! Vine a conèixer la tasca que fem més de 80 entitats i a gaudir d’una quarantena d’activitats!  + info a: https://zurl.co/ms2G #santjordiraval #fembarri
Troba'ns a la taula 36, d'una de les carpes centrals de la festa!

invitaci_mail.jpg

 

 
7 D'ABRIL, CONCENTRACIÓ A BARCELONA PER LA DIGNIFICACIÓ DEL TREBALL DE LA LLAR I DE LES CURES

La UGT de Catalunya i l’AMIC, en tant que membres del Grup d’Acció per a la Ratificació del Conveni 189 de l’OIT (Organització Internacional del Treball), convoquem aquest diumenge, 7 d’abril, a les 13 hores, una concentració a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona per la dignificació del treball de la llar i les cures.

En aquest enllaç trobareu més informació de les demandes d'aquest col·lectiu

concentraci_per_les_treballadores_de_la_llar_i_de_les_cures-_7dabril.jpg
 
100 anys de la vaga de La Canadenca i de la jornada laboral de vuit hores. I ara, què?

Per commemorar aquest centenari, el proper 3 d’abril la UGT de Catalunya organitzem l’acte “100 anys de La Canadenca. I ara, què?” per conèixer com es va aconseguir la fita històrica de la jornada de 8 hores i debatre cap a on s’ha d’encaminar la jornada laboral en els propers anys. Ho farem amb els ponents Josep Brunet, enginyer industrial tècnic i patró de la Biblioteca Pública Arús, i Carmen Castro, economista i experta en polítiques d’igualtat de gènere. Clourà la jornada el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros.

http://www.ugt.cat/contenido/uploads/2019/03/BANER_WEB_500X320.jpg

 

En aquest enllaç trobareu més informació sobre la jornada

 

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 374Image