Des de la Unió General de Treballadores i Treballadors desitgem que la reforma aprovada al Consell de Ministres coincideixi amb la versió consultada pel Govern amb els Interlocutors Socials, i exigeix rigor a determinats grups i partits polítics als quals recorda que estan criminalitzant als nens, nenes i joves.

La Unió General de Treballadores i Treballadors celebra que, tras mesos de demora, hagi arribat al Consell de Ministres per a la seva aprovació la modificació del règim de residència i pas a la majoria d’edat dels menors estrangers no acompanyats. El sindicat desitja que el projecte de Real Decret, que ha patit una demora injustificada no únicament en la seva tramitació, sinó en les raons que es van donar per tal de no aprovar–ho abans del mes d’agost d’aquest any, s’atengui a la versió a la que UGT i la resta d’Interlocutors Socials van donar la seva conformitat.

Llegir més sobre aquesta notícia