Des del departament de Desenvolupament Professional del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya,  a través d’un conveni de col·laboració signat entre La Intercol·legial i l’Ajuntament de Barcelona , i que es fa efectiu al SAIER, mitjançant l’entitat AMIC, se’ns comunica que està obert el termini per poder tramitar la col·legiació mitjançant la credencial de l’equivalència d’estudis estrangers , emesa per la Subdirecció General de Títols del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

Les persones que ja disposen de  la credencial  d’equivalència, poden, aportar la documentació al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, i després d’un període de revisió, si el membre de la Junta de Govern responsable aprova la seva col·legiació, pot procedir a col·legiar-se i, automàticament,  exercir com a psicòleg.

El tràmit de col·legiació a partir de l’equivalència s’obre per terminis de temps limitats i desprès es torna a tancar. Es recomana contactar amb el col·legi i demanar cita prèviament.

El que no permet aquesta via, és la col·legiació en l’àmbit sanitari, ja que aquesta especialitat requereix estar en possessió del  màster en  Psicologia General Sanitària.

Si necessiteu orientació en l’homologació i/o convalidació dels estudis fets en un altre país  podeu demanar cita aquí si sou de Barcelona o trucar a AMIC al telèfon 933046841 per a la resta del territori.